Rosalie Wammes.jpg

Rosalie Wammes - NL

Rosalie heeft zich voor deze audio visuele performance laten inspireren door de thema’s van het science fiction boek The Female Man en haar fascinatie voor parallelle werelden en het vrouwelijke. De live-performance wordt ondersteund met video en soundscape. Geïnspireerd door het boek, waarbij de karakters in parallelle werelden leven en zo met zichzelf geconfronteerd worden, bouwt Rosalie haar eigen parallelle wereld. Ze neemt je mee door haar kleurrijke en kunstzinnige landschap. Een mysterieuze plek met sensuele planten, een fluisterende stem en kleine kleurrijke deeltjes dwarrelend in de lucht. Een vervreemde plek die de mysteries van de vrouw symboliseert en eert, Rosalie’s eigen ‘Whileaway’.

‘The lines of her figure are perfect, but who is to use all this loveliness, who is to recognize it, make it public, make it available? Jeanine is not available to Jeanine.’ – Joanna Russ, The Female Man

BIOGRAFIE
Rosalie is in 2012 afgestudeerd als Theater Performer aan de Toneelacademie Maastricht. Daarna heeft ze als actrice in verschillende experimentele theater producties van onder andere regisseur Alexandra Broeder gespeeld. Sinds 2013 maakt ze muziek onder de naam Oh Thunder. Dit is een elektro-pop band dat momenteel muziek produceert bij producent Binkbeats. Paradiso Melkweg Productiehuis heeft Rosalie onder haar vleugels genomen om haar te helpen ontwikkelen als een maker in het veld van muzikale performances. Tijdens haar voorstelling in WORM te Rotterdam zal ze doormiddel van performances en installaties en met haar muziek van Oh Thunder in kunstzinnige landschappen experimenteren.


Label

Territory: BeNeLux

Agent: Marije van Veen

Links: Website / Spotify / Facebook