Beraadgeslagen boekingen shows Nederland.jpg

BeraadGeslagen - BE

Over de dorpen, wier villa-huizen laag wegscholen in het asfalt der steenwegen, hing een bonkende geluidloosheid. Plotseling blafte een hond, en antwoordde een andere hond en verscheurde de donsende stilte in lange, ruwe flarden. Wat doen ze? Ze doen wat ze niet laten kunnen. Hun hond uit.


BeraadGeslagen. Ze toeren door het land. Over de steenwegen. Van dorp tot dorp. Blij. Trendy. Stom he. Plezierige revolutionairen. Band der Opritten. Garagebox-muziek. Veranda-Jazz Stoepdisco. Voorrang van slinks. Rotonde-rumba. Harde steen, lame steen. Lint-jazz. Synthbebouwing Lander Gyselinck en Fulco Ottervanger. Funcy 2018. Gezellig rond het haardvuur. Head-behangen. BeraadGeslagen. 


Zoals ons landje een even surrealistische als intrigerende aaneenschakelijking is van rolluiken, opritten en steenwegen, zo deed de ongetemde fusion van Beraadgeslagen flippen, duizelen én dansen.
— De Standaard
De olijke jazzterroristen profileren zich er als dronken funkateers, dan wel van het slag dat je in de Californische club Low End Theory aantreft of dat twintig jaar geleden bij de Soulquarians speelde: heiligschenners, beeldenstormers.
— De Morgen
Als je BeraadGeslagen ooit live aan het werk hebt gezien is de BeraadGeslagen EP precies zoals je verwacht. Onvoorspelbaar en erg, erg fijn.
— Written in Music
LosGeslagen jazz gehuld in professionalisme. Als je de kans krijgt om BeraadGeslagen aan het werk te zien, grijp die dan.
— Indiestyle
twee Petits Princes, die vloeiend zijn in een kindertaaltje dat je al lang vergeten was, en waar je nog steeds niet genoeg van kunt krijgen.
— HUMO ★★★★☆

Label: W.E.R.F. Records

Territory: Netherlands

Agent: Marije van Veen

Links: Bandcamp / Facebook / Pers album Duizeldorp